کد خبر 229128
۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶

«حیات» گزارش می‌دهد؛

ضربه‌ای که داوران به فوتبال ایران می‌زنند: شما باعث اخراج بازیکن سپاهان شدید + فیلم

ضربه‌ای که داوران به فوتبال ایران می‌زنند: شما باعث اخراج بازیکن سپاهان شدید + فیلم

اخراج روز گذشته بازیکن تیم فوتبال سپاهان در بازی با نیروی هوایی یک علت مشخص دارد که به قصور داوران داخلی برمی‌گردد.

 به گزارش خبرنگار گروه ورزشی حیات؛ روز گذشته دیدارهای دو نماینده فوتبال ایران در لیگ قهرمانان آسیا به طور همزمان برگزار شد و در آن دو اتفاق جالب توجه و شبیه به هم را شاهد بودیم که مربوط به اخراج بازیکن با کارت قرمز مستقیم داور مسابقه به دلیل خطای خشن بازیکنان سپاهان و النصر بود. لاجامی، بازیکن النصر به دلیل خطای خشن روی میلاد سرلک و در سوی دیگر محمدجواد حسین‌نژاد، پدیده جوان سپاهان به دلیل خطای خشن مشابه روی بازیکن نیروی هوایی عراق اخراج شده و تیم‌شان را ده نفره کردند.

اخراج لاجامی مقابل پرسپولیس

ضربه‌ای که داوران به فوتبال ایران می‌زنند: شما باعث اخراج بازیکن سپاهان شدید + فیلم

بازیکن تیم فوتبال النصر در دقیقا ۱۷ بازی با پرسپولیس بود که با کف استوک روی مچ پای میلاد سرلک رفت و داور که دید درستی به صحنه داشت او را با کارت قرمز مستقیم اخراج کرد. این شکل خطاهای خشن به دلیل خطرناک بودن و احتمال بالای شکستگی پای بازیکن طبق قانون کارت قرمز دارد و تصمیم درست داور مسابقه حتی با اعتراض بازیکنان النصر هم روبرو نشد چرا که مشخصاً تصمیم درستی بر مبنای قانون بود.

پدیده سپاهان و ترک زمین با چشم گریان

ضربه‌ای که داوران به فوتبال ایران می‌زنند: شما باعث اخراج بازیکن سپاهان شدید + فیلم

 شبیه این اتفاق را در دقیقه ۴۲ بازی سپاهان - نیروی هوایی عراق در ورزشگاه آزادی شاهد بودیم. محمدجواد حسنی نژاد در اقدامی مشابه با آنچه در ریاض و در تقابل النصر و پرسپولیس دیدیم، با کف استوک ساق پای بازیکن حریف را نشانه رفت و خطای خشن و خطرناکی روی او انجام داد که با کارت قرمز مستقیم از سوی داور جریمه شد و با چشمانی گریان زمین مسابقه را ترک کرد. اتفاقی که هم برای فوتبال پدیده سپاهان ناراحت کننده است و هم باعث متضرر شدن خودش و تیمش در این بازی و حتی بازی آینده که با محرومیت وی همراه است، شد.

مقصر شمایید آقای داور

ضربه‌ای که داوران به فوتبال ایران می‌زنند: شما باعث اخراج بازیکن سپاهان شدید + فیلم

 تاکنون بارها در مورد سهل انگاری داوران ایرانی در برخورد تصمیماتشان در مسابقات داخلی و زیانی که از این بابت در میادین بین المللی به تیم و بازیکنان ایرانی وارد می‌شود صحبت شده و اینجا نمونه بارز آن را می‌توانیم ببینیم. در دیدار هفته گذشته استقلال مقابل ذوب آهن و در دقیقه ۸۹ بازی بود که کمال کامیابی‌نیا با کف استوک روی مچ پای سعید مهری رفت و امیر سلطانی، داور مسابقه مطابق آنچه در تصویر می‌بینید دید واضح و نزدیکی به صحنه داشت و قانون را در این خصوص اجرا نکرد.

یا در همین بازی بود که در دقیقه ۲  یامگا هم رفتار خشن و خطرناکی در قبال مدافع ذوب آهن داشت که آن هم از چشم داور مسابقه دور ماند و با جریمه روبرو نشد.

ضربه‌ای که داوران به فوتبال ایران می‌زنند: شما باعث اخراج بازیکن سپاهان شدید + فیلم

این فقط یک نمونه از عدم رعایت قوانین داوری بین المللی در فوتبال ایران است که یا با نا آگاهی و عدم تسلط داوران ما به قوانین و ضعف آموزش برمی‌گردد یا به مصلحت اندیشی و ترس داوران از برخورد قاطعانه با بازیکنان و اعمال قوانینی که ممکن است با اعتراض همراه باشد. در نهایت این وضعیت منجر به بد عادت شدن بازیکنان داخلی به واسطه این قضاوت‌های ضعیف و تکرار رفتارهای اشتباهشان در میادین بین المللی خواهد شد که نمونه اش را در خصوص حسین نژاد جوان دیدیم که روز گذشته یکی از بزرگترین درس‌های زندگی فوتبالی خودش را در جریان دیدار با نیروی هوایی گرفت. بهتر است کمیته داوران به جای اینکه همه مشکلات را به نبود VAR ربط دهد که آن هم در جای خود موضوع مهمی است، ضعف‌های این چینینی در تصمیمات داوران را مورد بررسی قرار داده و با اعمال جرایم مالی سعی در بالا بردن سطح داوری فوتبال ایران داشته باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha